رنگ کنیتکس یا کنتکس ساختمان

خانه / رنگ داخل ساختمان / رنگ کنیتکس یا کنتکس ساختمان

رنگ کنیتکس (کنتکس) چیست ؟

 

یکی از انواع پوشش هایی می باشد که در رنگ آمیزی داخل ، خارج ساختمان استفاده می گردد ، تفاوت اصلی این پوشش  با رنگهای دیگر در رنگ آمیزی ساختمان می تواند برجسته بودن آن باشد این پوشش اغلب سطح  صاف و صیقلی دیگر رنگ ها را ندارد ، به همین دلیل از این رنگ‌ها در داخل ساختمان استفاده نمی شود .

تولیدات رنگ کنیتکس نمای گروه صنعتی الوان پوشش تهران به صورت زیر میباشد :

  1. رنگ کنیتکس نمای روغنی
  2. رنگ کنیتکس نمای اکریلیک :
        • بر پایه آب
        • پایه سیلیکونی
        • پایه حلال
        • بر پایه رزین های بدون حلال

با دانه بندی های :

  1. ریزدانه
  2. دانلود بندی متوسط
  3. درشت دانه

 

می باشد.

از مزیتهای این رنگ ها نسبتبهدیگررنگهامی‌تواندگفت :

  • عدم نیاز به زیرسازی و گچ کاری سطح زیر.
  • به دلیل استفاده از پیستوله جهت اجرا ، از سرعت اجرایی بالایی برخوردار می باشد.
  • اگر در نمای ساختمان به جای سنگ و سایر پوشش ها از رنگ های کنیتکس استفاده گردد بار روی نمای ساختمان کاهش می یابد.
  • در ساختمان های قدیمی که سقف ، دیوار ، نمای ناصاف و ناهموار یا آسیب دیده‌ای دارد این پوشش مناسبی می باشد چرا که به دلیل مات بودن، برجسته بودن و بالا بودن ضخامت اجرای آن عیوب سطح زیرین کمتر نمایان میگردد.

 

تفاوت رنگ کنیتکس و رنگ رولکس :

 

از نظر ساختار و نحوه تولید همانند رنگ کنیتکس می باشد ، تفاوت آنها در ظاهر نهایی و همچنین روش اجرا میباشد ، به این ترتیب که در چند مرحله است اجرا گردیده ، دارای طرح می باشد و می توان با استفاده از چند رنگ مختلف و ایجاد یک زمینه با رنگ روشن تر نقوش روی آن را تغییر داد که این منجر به زیبایی سطح نهایی رنگ نمای اجرا شده می باشد.

در انواع سیلیکونی آنها با توجه به اینکه رنگ اجرا شده قابلیت تنفس به بستر می دهد و می توان به صورت تقریب برای هر متر مربع رنگ نمای کنیتکس روزانه در حدود 4.1 گرم عبور بخار آب را در نظر گرفت ، این مقدار برای خروج رطوبت ، نم، بخارات مربوط شده کفایت میکند.

این پوشش ها کاملاً آکوستیک انعطاف‌پذیر و عایق صوت و حرارت می باشد در واقع از بارزترین خصوصیات رنگ های کنیتکس و رولکس می‌باشد، عایقمناسبیبرایحرارت،صوتبوده.باتوجهبهانعطافپذیریبالایی که دارد می تواند در برابر نشست‌ها و تغییر مکان ها و تنش های داخلی سازه ها مقاومت از خود نشان داده و تا جای ممکن از تشکیل شکاف در روی سطح رنگ جلوگیری می نماید.

از دیگر خصوصیات بارز این رنگها چسبندگی ، ثبات رنگ ، مقاومت بسیار بالا در برابر انواع شرایط محیطی ، نم و باران می باشد .این پوشش ها را می توان بر روی انواع سطوح بتنی ، نماهای سیمانی ، سیمانبری های نما ، آردواز ،  سیمان تخته ماله ، آجرهای بندکشی ، نئوپان ، سیمان تگری ، چوب ، فلزات ، نماهای سیمان شسته ، پلاستیک ، رنگ های صنعتی ، شیشه و بسیاری از اجسام دیگر قابل اجرا میباشد.

 

موارد کاربرد:

 

رنگ کنیتکس نما را می توان در تمام سطوح از سازه های ساختمانی ، صنعتی ، سازه های خاص مانند تونل ها ، انواع سازه های بتنی در محیط داخل ، خارج ساختمان های مسکونی ، ویلا ،  پروژه های صنعتی ، رستوران ها ، فروشگاه ها ، مگامال ها ، هتل ها استفاده نمود .

در واقع  ایننوعپوششرا می‌توانبهعنوانیکیازبادوام ترین پوششهابرایانواعشرایطساختمانهااستفادهنمود، علاوهبراینکهاینرنگها، رنگهاییدکوراتیو، شیکبوده،دارایفامهایرنگیفانتزینیزمیباشد. جدای ازمشخصاتمکانیکی، دوامومشخصاتدیگرآنها ، دارای  جلوه زیبایی ، جذابیت بی نظیری می باشد که آن را همواره از سایر رنگ ها متمایز و درخشان تر می سازد.

استفاده از انواع فیلر های معدنی و کریستال ها در اجرای این نوع رنگ هامی توان حالت های تزئینی و دکوراتیو مختلف ایجاد نمود که در زیبایی و جلوه آن نقشی خاص ایفا می نماید ، اجرای کنیتکس نما توسطدستگاه های میکس و جای دهنده رنگ و همچنین پیستوله های خاص می باشد البته، بهمهارت،تسلطپاششکارنیزوابستهمی‌باشد.

 

از نکات بارز و ویژگی های کنیتکس های گروه صنعتی الوان پوشش تهران می توان به موارد زیر اشاره نمود

  1. صد در صد قابل شستشو
  2. سهولت اجرا و قدرت پوشش دهی بسیار بالا
  3. قابلیت انعطاف پذیری با خاصیت پل زدن بر روی ترک های مویین و باز نشدن در اثر تغییرات حرارتی ساختمان
  4. عدم نیاز به رنگ نما در صورت استفاده از رنگ کنیتکس
  5. پوشش و مخفی کردن ترک ها و نقایص موجود در سطح مانند پستی بلندی ها ، ترک ها و عوامل دیگر
  6. خاصیت آکوستیک ، عدم جذب رطوبت

این پوشش ها سوراخ ها و ترک های مویی سطح را  پر نموده ، دارای مقاومت بسیار بالایی نسبت به رطوبت ، آب دارد فیلم خشک شده حاصل از این رنگها مقاومت بسیار بالایی در برابر عوامل جوی و نور خورشید و خراش داشته همچنین دارای مقاومت مکانیکی بالایی میباشد و چسبندگی بسیار مناسبی بر روی سطوح بتنی سیمانی و سایر سطوح قلیایی می باشد.